AllComics Forever

Sziasztok!

Lassan egy évtizede, hogy elkezdett foglalkoztatni a honlapszerkesztés és ezzel párhuzamosan újra felfedeztem a képregényeket a kettőt kombinálva egy kvázi próbaként megszületett az AllComics.

Azóta most először hátra kellett hagynunk a weboldalunkat. Sajnos a túl sok képregény leszűkíti a lehetőségeket, de amire nem gondoltunk, hogy az idők során rengetegen letettek, akik követtek minket így a legutóbbi elsőre biztató tárhelyünk is megfeneklett és nyilvánvalóvá vált, hogy drasztikus lépésre lesz szükségünk, ha folytatni akarjuk valamilyen formában. 

Az alternatíva keresését és megtalálását nem segítették az eddig is korlátozó tényezők, ahogy az sem, hogy nekem/nekünk sem volt könnyű hátrahagynunk az oldalunkat. Észrevehetitek rengeteg kényelmi funkciónak kellett végleg búcsút intenünk és hát eléggé fapados az ábrázata a dolognak, de a legfontosabb funkciót továbbra is ellátja vagyis felületet biztosít arra, hogy megoszthassuk veletek munkánkat és bár nem annyi felületen, mint eddig visszajelzésekre is lehetőséget ad. 

De nézzünk kicsit a jövőbe, az első pár lépés garantáltan bizonytalan lesz így megteszünk, amit tudunk, de ahogy nektek is nekünk is fel kell ocsúdnunk a hosszabb szünetből és újra belerázódni a ritmusba, újra megszokni, hogy az AllComics mindennapjaink része és nem egy megoldandó probléma a nyomasztó súlyával. Ti is segíthettek ebben, mindig várunk és keresünk új tagokat, hogy újult erővel vághassunk neki a jövőnek, de ugyanilyen fontos, hogy visszajelzéseket kapjunk, hogy reagáljatok és írjatok mégha csak pár szót is elvégre ez számunkra egy egy hobbi és igazán ez az az üzemanyag, ami előrehajt minket újabb füzetek és történetek felé.

A végére kitérve a kép ígéretére ez nyilván túlzás, de próbáljuk meg végtelenül megközelíteni együtt!

zajrus
AllComics Főszerkesztő




Megjegyzések